Řízek Ondráš: Plátky kuřecího obalené v těstíčku na bramboráky jsou krásně křupavé a šťavnaté, voní česnekem a majoránkou
Tvarohové řezy s jablky a drobenkou: Lahodná a vláčná dobrota voní vanilkou a skořicí, vypadá efektně a chutná luxusně
Slavný americký dezert banánový pudink: Vrstvený zázrak, který se rozplývá na jazyku, připravit jej přitom zvládne každý
Povidlové šátečky bez kynutí: Křehoučké a na jazyku se rozplývající pečivo je rychlé, snadné a božsky chutná
Krkovička po staročesku: Šťavnatá klasika překvapí intenzivní chutí a výraznou barvou omáčky, které docílíte pomocí jednoho fíglu
Jak správně grilovat rybu a jak poznáte, že už je hotová? Zkuste fígl s kostí podle Zdeňka Pohlreicha!