Kvíz: Které houby patří do guláše, omáček a na smažení? Otestujte si, zda znáte jejich správné použití v kuchyni
Hořčicové řízky z krkovice jsou báječně šťavnaté a křupavé. Výtečně s nimi ladí bramborový salát s domácí majonézou
Paštika z pečené hlívy podle Adély: Pochoutka, která vyhrála Foodblog roku, voní houbami, česnekem a bylinkami
JanaDorazinova uvařila 15. 2. 2012 11:38 Krůtí roládka se žampiony, mrkví, celerem a sýrem 0 0 Okomentovat
14 foto Radim dělá zálivky na saláty z fermentovaných rajčat: Propašovat se tam dá cokoliv, ale správný olej vytvoří symfonii
Připravte si vynikající játrové knedlíčky do polévky. Nejlépší jsou z jemných kuřecích jater v kombinaci se správným kořením