uvařila 27. 1. 2013 15:48
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 1. 2013 15:48
játra kuřecí, olej slunečnicový, mouka hladká, omáčka sojová, omáčka worcesterová, kečup sladký, sůl, pepř mletý, topinka, zelenina
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Retro vaření s Kristinou: Na Letnice si udělejte tyhle meruňkové knedlíky z odpalovaného těsta
Staří Mayové se živili hlavně kukuřicí. Na talíři měli i maso z morčat nebo pečeného leguána a do všeho přidávali chilli
Apfelschorle – nejlepší střik pro horké letní dny. Co potřebujete na oblíbený rakouský a německý nápoj?