Hospodský zelný salát
Recept ještě nebyl hodnocenNedostižný zelný salát, který vám v obyčejných hospodách a bufetech přidají k jídlu jako zeleninovou oblohu. Konečně si můžeme na tomto salátu pochutnat i doma podle…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 3 728 kJ / 891 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 99,00 g |
– nasycené | 12,00 g |
– nenasycené | 85,00 g |
–– mononenasycené | 22,00 g |
–– polynenasycené | 63,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Nedostižný zelný salát, který vám v obyčejných hospodách a bufetech přidají k jídlu jako zeleninovou oblohu. Konečně si můžeme na tomto salátu pochutnat i doma podle…
Pařížský dort je ozdobou cukráren už mnoho desetiletí a kdo ho nikdy neochutnal, neví, co je pařížský krém s nadýchaným korpusem a jemnou polevou za úžasné spojení.…
Asijská kuchyně se poslední dobou těší čím dál větší oblibě. Pro pokrm s nádechem Asie však nemusíte běžet do nejbližšího bistra, ale můžete si ho připravit v pohodlí…
Okurku, papriky a rajčata omyjeme a nakrájíme na malé kousky. Cibuli nakrájíme na drobnější tenké plátečky. Zeleninu dáme do misky. Sýr nakrájíme na malé kousky, ale…
Žampiony i kuřecí prsa mají jemnou chuť a o to více se s nimi dá v kuchyni čarovat. Spojte je se smetanou a připravte si houbovou omáčku, která bude mít příjemnou chuť a…
Jídlo pro pořádné chlapy, to je dokřupava vypečené vepřové koleno. Příprava zabere trochu více času, ale stojí za to. Medová marináda dodá masu nádhernou barvu a…
Dietnější verze české hospodské klasiky - guláše. Jeho příprava není tak časově zdlouhavá díky kuřecímu masu a navíc je ideální pro ty, kteří nemají rádi hovězí, nebo…
Libeček lékařský, lidově zvaný občas maggi, patří mezi oblíbené bylinky. Jedinečnou chuť dodá polévkám, omáčkám, ale i grilovanému masu. Pokud vám roste na zahrádce,…
Mechový dort nádherně vypadá a dokonale chutná. Je plný výborného krému ze šlehačky a mascarpone, lehkého ovoce a zdravého špenátu. Originální ozdoba velkých událostí,…
Ostré chilli con carne je výborný a velmi sytý pokrm. Jeho příprava zabere poměrně dost času, ale pokud si pomůžeme použitím hotových, konzervovaných fazolí, máme na…
Vyzkoušejte náš tip na tři skvělé pomazánky. Zvládne je i začátečník a jsou z běžně dostupných surovin. Přijdou vhod jako rychlé pohoštění na narozeninové party, oslavě,…
Rychleji připravený moučník ani být nemůže. Ať už máte chuť na něco sladkého, nebo vás překvapila návštěva, Brownies připravíte do 5 minut. Voní kakaem a skořicí a je…
Poctivé kynuté buchty vyžadují čas a péči, aby byly dokonalé. Začátečníkům mohou připadat náročné, ale s naším receptem je zvládne opravdu každý. Náplň zvolte podle…
Cibuli oloupeme, rozkrojíme na polovinu a nakrájíme na plátky. V oleji rozmícháme sůl, pepř, sójovou a worčestrovou omáčku, mletou papriku, kečup a polévkové koření.…
Rychlý a jednoduchý recept s vepřovým masem a bramborovými noky doplněný o lahodnou smetanovou omáčku provoněnou čerstvým tymiánem. Recept zvládne připravit i začátečník…
Pokud máte chuť na hovězí maso, připravte hovězí kližku na kmíně. Na slanině připravíte cibulový základ, okořeníte, přidáte maso a orestujete. Maso poté dusíte zalité…
Česnek je mnohými milovaný i zatracovaný. Avšak česnek by si pro své účinky na naše zdraví rozhodně zasloužil větší popularitu. Takto naložený vám poslouží jako chutná…
V našich končinách je nakládání různých pochutin velmi oblíbené. Vyzkoušejte tento snadný recept na nakládaný balkánský sýr. Chuť Středomoří do něj promítnou jak olivy,…
Dokonalá úprava vepřové kýty, která potěší vaše chuťové pohárky. S rýží nebo houskovým knedlíkem tvoří dokonalou představu nedělního oběda. Česnek dodá přiměřenou…
Čockový salát je chutné jídlo, které můžete použít jako sytou večeři, letní oběd, nebo zajímavou přílohu. S šunkou, vejci a zeleninou tvoří zajímavou kombinaci, která…
Hrníčkové moučníky jsou vděčné ať už čekáte návštěvu nebo si chcete upéct jen něco dobrého a sladkého ke kávě. Tento koláč je doplněn tvarohovou náplní, která je…
Domácí vyzrálá rajčata nakládáme obvykle s česnekem, čerstvým rozmarýnem či tymiánem, ale je samozřejmě možné je připravit i bez koření. Nebo i s něčím méně tradičním,…
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Slovenská kuchyně: Tajemná živáňská pečeně. Jak se správně skládá a co k ní podávat?
Jak připravit ten nejlepší slaný závin se zelím: Chuti pomůže klobáska nebo uzené, příprava zelí se neobjede bez jednoho kroku
Jídelníčky slavných: Aktivista Leonardo DiCaprio nabádá fanoušky k veganství