uvařila 23. 2. 2010 15:02
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 2. 2010 15:02
játra kuřecí, voda, sádlo, mouka hladká, sůl, pepř, cibule, omáčka sojová tmavá, koření kari, kečup ostrý, hořčice plnotučná
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Spálené hrnce nevyhazujte. Stačí sůl, citron nebo tableta do myčky a budou jako nové!
Zelenina schovaná do křupavého těstíčka: Tempura vyžaduje ledové těsto a rychlé smažení, pak je výsledek fantastický
Jak správně ochutit mazanec? Patří do něj hlavně rozinky a mandle nebo citronová kúra, voňavého koření stačí jen špetka