

Kuřecí játra v marinádě
Suroviny
- 1/2 kg kuřecích jater
- 2,5 dl vody
- 2 lžíce sádla
- 3 lžíce hladké mouky
- 1 lžička soli
- 1/4 lžičky pepře
- 2 cibule (středně velké)
- 1 lžíce tmavé sojové omáčky
- 1 lžička kari
- 1 - 2 lžíce ostrého kečupu
- 2 lžíce plnotučné hořčice
Postup přípravy receptu
V misce si smícháme sůl, pepř, sojovku, kari, kečup, hořčici, vodu a marinádu si zatím dáme stranou.
Na pánvičce rozehřejeme sádlo, přidáme na půlměsíčky nakrájenou cibuli a nakrájená játra, která jsme obalili v hladké mouce.
Směs na pánvi občas zamícháme a uděláme téměř do měkka.
Přidáme marinádu,zamícháme a ještě povaříme, hlavně aby játra byla provařená.
Můžeme ještě dosolit.
Podáváme s rýží.
Pochutnali jste si? Sdílejte recept!
Sdílet na Facebooku Poslat emailem
Recept sdílelo již 45 kuchařů a kuchařek
Ohodnoťte recept: Kuřecí játra v marinádě
-
To je žrádlo....
-
Vyzkouseno....moc dobré!
-
Můj oblíbený recept na rychlý a vynikající oběd
-
JE to moc dobre
DDD
-
dnes vyzkouším.
-
mooocinky dobre,skoda,ze nemam jatra ted doma,klidne bych si je udelala.
-
Dnes jsem dělala kuřecí játra vůbec poprvé a musím říct, že je to vynikající. Dokonce jsem si i sama porci dala a to játra nemusím.
-
Dnes jsem dělala k obědu.Ještě jsem měla doma kousek pórku,tak jsem ho také přidala a bylo to výborné!! Plusový bodík posílám!!
-
Zkusila jsem,je to jednoduché a výborné.
-
Vypadají velmi dobře.
-
-
Ňam, ňam pěkně to vypadá, mám z toho hlad, zkusím
bodík
-
Pekná fotka,aj tanier
A receptu dávam bod,pečienky robím často a páči sa mi táto marináda,zase niečo iné...