uvařila 22. 1. 2010 18:20
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 1. 2010 18:20
mouka hladká, vejce, mléko, prsa kuřecí, koření grilovací, koření kari, sůl, pepř, sýr niva, olej, kečup sladký, hořčice francouzská, vejce, mouka hladká, strouhanka
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 23. 4. 2024 08:35
Přidáno 23. 4. 2024 08:07
Přidáno 22. 4. 2024 23:54
Hrníčkové palačinky snadno a rychle: Dokonale jemné těsto zvládne podle jednoduchého postupu i začátečník
Jak poznat čerstvou rybu? Důležitý je vzhled očí i žaber. Zkušený rybář radí, čeho si dál všímat i proč kupovat rybu raději vcelku
Ladislav Špaček radí, jak se zachovat při placení v restauraci: Nedat „dýško“ je neobvyklé, v Americe vyžadují i 18 %, říká expert na etiketu