uvařila 11. 12. 2012 21:23
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 12. 2012 21:23
koleno vepřové, slanina vcelku, mrkev, celer, petrželka kořenová, protlak rajčatový, česnek, koření nové koření, vývar, pepř černý, sůl, sádlo
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Cizrnové křupky z trouby chutnají jako ochucené oříšky. Výsledná křupavost se mění dobou skladování
Karlovarské oplatky a jejich historie: Křupavou lázeňskou cukrovinku miloval i Mozart a stávala 16 haléřů, dnes dáte za jednu oplatku 20 Kč
Studená jahodová polévka osvěží v horkých dnech. S mátou, vanilkou a zjemněná smetanou chutná fantasticky