Anglické palačinky: Rozehřáté máslo dejte do těsta a nechte ho odstát půl hodiny. Palačinky opékejte třeba i nasucho
Blesková polévka s vaječnou jíškou dokonale zasytí. Přitom stačí jen pár ingrediencí a na stole je během pár minut
varilamyskakasicku uvařila 10. 5. 2011 14:49 Ledový mix s melounu, černé ředkve a jahod 0 0 Okomentovat
Falešné tataráky dokáží trumfnout i masový originál. Výraznější chuť má avokádový, červená řepa zase přidá jemnou kyselost
Katův šleh neboli „kaťák“ nejvíc frčel v osmdesátkách: Recept na tuhle hospodskou baštu ale milujeme dodnes
Letní kuře z jednoho pekáčku: Chilli papričky a citron dodají kuřeti lehce pikantní příchuť, brambory natáhnou všechny chutě a vůně