Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Alkoholické přísady pro výraznou chuť vašich pokrmů

Alkoholické přísady pro výraznou chuť vašich pokrmů

Likéry, pálenky, ovocná vína i kávy a čaje s kapkou alkoholu si můžete připravit doma natolik dobře, abyste ve sváteční chvíle potěšili sebe i návštěvy. Alkohol ale může vylepšovat také chutě hlavních jídel i moučníků. V jejich případě je u nás evergreenem tuzemský rum, používaný do koláčů, rolád i cukroví. Oblíbená je příprava masa na víně nebo pivě, pro zvýraznění chuti vývarů se používá koňak, ovocný salát zajímavě dochutí Becherovka.

I pokud jste abstinenti, je dobré alkohol zcela nezatratit a najít jeho optimální využití ve své kuchyni. Nezapomínejte na to, že je sice špatným pánem, ale může se stát dobrým sluhou. Přinejmenším ve vaší kuchyni může sloužit skvěle.

 

Více

1 2 3 4 6 7

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům