Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
Janetjones uvařila 27. 7. 2017 21:42 Obalovaný špiz se sýrem a kuřecím masem s bramborovou kaší 0 0 Okomentovat
Nejlepší bublanina je nadýchaná, vláčná a nedrobí se. Stačí použít kvalitní suroviny a znát pár osvědčených rad a tipů
Španělsko na talíři: Pravá rýžová paella potřebuje špetku šafránu a rajčata. Co do ní naopak nikdy nedávat?