Malý perníček za 230 Kč a smažená brambora za 180 Kč: Na vánoční trhy v Praze na Staromáku až po výplatě!
Milionová polévka s drožďovými knedlíčky: Z kořenové zeleniny a dalších obyčejných surovin uvaříte rychle a levně skvělý oběd
První republika s Kristinou: Vaječný punč před sto lety voněl po citronu a chutnal příjemně svěže díky nečekané surovině
1974andrea uvařila 11. 2. 2013 12:27 Masová směs v koprovo-dijonské omáčce s česnekem 0 0 Okomentovat
16 foto Cukrář Josef Maršálek ke StarDance: Trénujeme pětkrát týdně, ale ta atmosféra je úžasná, všem bych ji přál zažít
Kynuté knedlíky trochu jinak: Nadýchaný alpský knedlík maxi velikosti s mákem a vanilkovou omáčkou chutná božsky