Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
AndreaMachacova uvařila 31. 8. 2025 19:38 Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky) 0 0 Okomentovat
Plněné ořechy: Do těsta patří ořechy, kakao ho vylepší a Salko na božsky jemný krém lze lehce zkaramelizovat s naší vychytávkou
Pivní vrabci: Obměna klasiky překvapí výraznou šťavnatostí. Měkké masíčko chutná s tradičním knedlíkem a zelím
„Červenec žne žita, višně k tomu vítá,“ říká lidová moudrost aneb Jakými pranostikami se v červenci řídili naši předkové