Polévka s tortellini, fazolemi a špenátem

maris Kuchařka: maris

Polévky 4 názory

Suroviny

1 litr zeleninového vývaru
250 g tortellini se sýrem ( měla jsem trvanlivé, sušené )
250 g sterilovaných bílých fazolí ( nebo odpovídající množství uvařených )
250 g rajčat
3 velké hrsti baby špenátu
lístky čerstvé bazalky
100 g strouhaného parmezánu ( nebo Gran Moravia )
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 14 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Zeleninový vývar přivedeme k varu a nasypeme do něho tortellini.
    Vaříme pět minut, potom přidáme zcezené fazole a nakrájená rajčata. Osolíme, opepříme a vaříme dalších pět minut.

  2. Polévku odstavíme z ohně a vložíme do ní špenát a natrhanou bazalku.

  3. Na talířích posypeme polévku strouhaným sýrem a ihned podáváme.

Poznámka

Zdroj: magazín Albert

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 11 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Polévka s tortellini, fazolemi a špenátem

Zapomněl/a jsem heslo