Žokej Josef Váňa: Tři dny před Velku pardubickou jsem jedl jen tvaroh, abych shodil, vzpomíná česká legenda
Fantastické dýňové tiramisu podle Terezy z Peče celá země: Voní kávou a skořicí a děti ho milují ve verzi s jablečným moštem
Italský penicilin: Silná polévka pastina je lék italských babiček, který vás při nemoci postaví na nohy
Anna Kocikova uvařila 4. 10. 2010 11:16 Mrkvová polévka s krupičkou - recept ze školky 0 0 Okomentovat
Drobenkový koláč s ovocem podle Laďky Něrgešové: Těsto doplňuje tvaroh se smetanou, chuť je díky tomu božská
Lékařka radí, jak se neotrávit jídlem na dovolené: Pomáhají káva i obyčejný citron, ale pozor na alkohol!
Česká zelňačka učarovala i Němcům: Kromě kysaného zelí její kouzlo spočívá v jedné dobře zvolené ingredienci