uvařila 7. 11. 2017 19:30
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 11. 2017 19:30
cibulka jarní, zelí hlávkové, mrkev, majonéza, smetana zakysaná, cukr krystal, ocet, mléko, sůl, pepř
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Tři pivní polévky, které chutnají skvěle: Česká s krutony, německá s vejci nebo francouzská s cibulí na podzim parádně zahřejí
Pampelišky jsou přírodní poklad: Vyrobte si pampeliškový olej, využijete jej třeba při opalování
Český burčák je světový unikát. Ten kvalitní má jemně bublat a vonět po citrusech a medu, říká vinař David Šťastný