uvařila 2. 5. 2011 07:53
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 5. 2011 07:53
droždí čerstvé, mouka hladká, mouka polohrubá, cukr krupice, žloutek, máslo, tuk, rum, mléko, sladěnka, kůra citronová, sůl, žloutek, mléko, máslo
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Slavné omáčky: Sametovou velouté vařil osobní kuchař už Napoleonovi. Příprava je snadná, výsledek božský!
Svatba korunního prince Rudolfa: Podávaly se taštičky plněné skřivánčím masem, sluky s lanýži a dort s pomerančovými květy
Tak trochu jiné čokolády: Ochutnejte verzi s vínem, chlebem nebo cibulí