Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Jaký špenát můžeme vysazovat v létě? Aby zůstal křehký a šťavnatý, je třeba vybrat správnou odrůdu a věnovat trochu času péči
Nenáročná svíčková i pro začátečníky: Zkraťte si čas přípravy hotovou mraženou zeleninou a další osvědčené vychytávky
jarka skrobakova uvařila 16. 9. 2013 17:42 Nejlepší česneková pomazánka s brusinkami na jednohubky 0 0 Okomentovat
7 foto Jak jsem poprvé jedla švédskou kvašenou rybu surströmming: Páchne jako zkažené maso, ale chutná překvapivě dobře
Jak na nejlepší smažená vejce: Záleží na čerstvosti vajec, zvoleném tuku, teplotě pánve a mnohém dalším
Pizza šneky jsou chuťovkou, kterou rychle připravíte z listového těsta. Provoňte je oreganem či rozmarýnem