Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
Chcete, aby vaše okurky rostly zdravě, bez plísní a zabraly co nejméně místa? Řešením je vertikální pěstování, které zvládne každý
13 foto Šéfkuchař restaurace Hliněná bašta nám prozradil, jak dělá vyhlášené kuře na paprice, a přidal i recept na bramborové nočky
Holka u plotny radí: Tuniský salát mechwia z pečených paprik a rajčat příjemně osvěží i zasytí, navíc je na přípravu snadný