Učitelka hudby se zbláznila do kuchtění. Vytváří domácí zmrzliny a se svou kanapkou vyhrála i v soutěži Food blog roku
Co jedli japonští samurajové? Bojovníci sloužící císaři a šlechtě měli skromný jídelníček, převažovala rýže a polévka miso
Taevita uvařila 10. 9. 2020 17:04 Opečené papriky se solí a kmínem (Dělená strava podle LK - Kytičky+zelenina) 0 0 opečené paprika alá houby Okomentovat
Valašská kyselica je regionálním zázrakem: Léčí z kocoviny, zasytí a zahřeje. Navíc je snadná na přípravu a skvěle chutná
Na hostině u egyptských faraonů: Podávali se pečení voli, husy nebo holubi s chlebem a hosty občas zmohl alkohol
20 foto Nepečené švestkovo-perníčkové kuličky od vítězky kuchařské olympiády: Vynikající a rychlá dobrota, říká Jaroslava Londová