Znáte utopený řízek? Netradiční způsob přípravy dává masu šťavnatost i perfektní měkkost. Přípravu zvládne každý
Zbyl vám chleba? Připravte z něj chlebovou polévku podle receptu od babičky. Je chutná, sytá a levná a voní po bylinkách
Ivace64 uvařila 1. 11. 2016 20:07 Opečený lilek s jogurtovým dipem, s česnekem a bazalkou 0 0 Okomentovat
Pečení bez náčiní? Váleček nahradí láhev od prosecca, sklenička poslouží jako vykrajovátko, lžíce jako formička
Skládaný jablkový koláč: Jemný tvaroh a šťavnatá jablka dodají vláčnost, dokonalá harmonie chutí a vůní vás dostane
17 foto Pistáciové linecké cukroví podle Terezy z Peče celá země: Je neuvěřitelně křehké a navíc nádherně vonící ořechy