uvařila 21. 2. 2013 13:30
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 2. 2013 13:30
filet rybí, brambory, kapusta, chilli paprika čerstvá, smetana, máslo, cibulka jarní, olej olivový, sůl, pepř
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno 27. 5. 2024 08:30
Přidáno 27. 5. 2024 07:56
Přidáno 26. 5. 2024 18:05
Přidáno 26. 5. 2024 15:20
Přidáno 26. 5. 2024 13:52
Valašské pečáky: Dozlatova upečené křupavé brambůrky potřené česnekovou směsí, to je jednoduchý a levný oběd
Vaření za Protektorátu: Maso nebylo, tak se jedly halušky se špenátem a kroupové karbanátky
Tradiční oukrop podle Sandtnerové je velmi skromný pokrm, ale chutná dobře a takhle snadno se připravuje