Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
19 foto Velikonoce s Josefem Maršálkem: Velikonoční boží milosti jsou úžasně křehké a jogurt v těstě jim dodá vláčnost i svěžest
9 foto Kde udělali soudruzi z NDR chybu? Příběh plastových lžiček, které se v Pelíšcích v horké kávě ihned rozmočily
15 foto Koko ve varu: V novém kulinárním pořadu známé foodblogerky Koko se tento týden naučíte skvělé domácí hranolky i pizzu