uvařila 17. 6. 2010 10:20
letos jsem je dělala pro mámu opět k narozeninám
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 6. 2010 10:20
letos jsem je dělala pro mámu opět k narozeninám
korpus, vejce, cukr krupice, mléko, mouka polohrubá, prášek do pečiva, mléko, mouka hrubá, cukr moučkový, máslo, jahody, meruňky, bluma modrá, nektarinky, víno hroznové, jablko, kiwi, šťáva citronová, želé dortové
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Jak na poctivou rajskou omáčku: Základem jsou kvalitní rajčata a vývar. Chuť dodá perník, tymián i skořice
Některé odrůdy papriky lze úspěšně pěstovat i na balkoně. Pro bohatou úrodu však potřebují zvýšený přísun živin a tepla
V Prostřeno bude syrové maso: Na tohle nesmíte při přípravě carpaccia zapomenout