Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
Colombo65 uvařil 8. 3. 2013 20:28 Pečená štika s křenovým přelivem 0 0 ... občas pozvu nějakou tu štiku domů na návštěvu do tepla :) Okomentovat
Trochu opilé cukroví: Domácí rumové pralinky, křehké vinné čtverečky či nepečené nutellové špičky si zamilujete
Apfelschorle – nejlepší střik pro horké letní dny. Co potřebujete na oblíbený rakouský a německý nápoj?