Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 159 kJ / 994 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,25 g |
Tuky | 88,50 g |
Vláknina | 1,80 g |
Cholesterol | 370 mg |
Sodík | 391 mg |
Sůl | 0,49 g |
Sacharidy | 14,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená štika s křenovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Kln
Moje poznámka
Pečená štika s křenovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Kln
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 9 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 17 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 19 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 6 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 7 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 10 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 10 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 11 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 12 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 13 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 14 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 15 hodinami
Tématické fráze:
pečená štika,
pečená štika v troubě,
pečená štika recepty,
jak zabít štiku,
štika pečená v troubě,
recept na pecenou štiku,
recept štika pečená,
jak dlouho se peče štika,
pečení štiky,
štika recept,
štika pečená,
peceni stika,
pečená štika na zelenině,
doba pečení štiky,
recepty pečená štika,
krenovy preliv,
recept na stiku,
recept na pečenou štiku celou,
jak na stiky,
štika se smetanou
Suroviny:
štika,
křen strouhaný,
smetana 33%,
máslo,
sůl,
pepř
Komentáře (23)
... někdy je potřeba "zabít" panelákovou nudu
...ani náznak hořkosti, jen příjemná křenová pikantnost a smetanová jemnost