uvařil 31. 12. 2014 16:53
potřeme rozšlehaným vejcem, posypeme solí a sezamem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 31. 12. 2014 16:53
potřeme rozšlehaným vejcem, posypeme solí a sezamem
mouka hladká, sýr tvarůžky kulaté, máslo, sádlo, smetana, paprika sušená sladká, tabasco, sůl, soda jedlá, semínka sezamová, vejce, mléko
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 29. 4. 2024 09:32
Český burčák je světový unikát. Ten kvalitní má jemně bublat a vonět po citrusech a medu, říká vinař David Šťastný
Jak si doma vyrobit nejlepší sádlo a škvarky? Záleží na správném krájení a pomáhá i fígl s mlékem, říká řezník Jirka z Jablonce
Svatá přikázání pro božskou drůběž: Osvědčené rady našich babiček, jak na skvělá kuřata