Banánový chlebíček podle Josefa Maršálka chutná sladce i bez cukru: Díky datlím je vláčný, díky skořici krásně voňavý
Samosběry jahod začnou brzy. Odborník přiblížil, jaká bude úroda i kolik zaplatíte za kilo sladkých plodů
Připravili jsme luxusní palačinky podle Zdeňka Pohlreicha: Díky jedné ingredienci jsou neodolatelně chutné a voňavé
Nadja uvařila 7. 3. 2013 14:55 Placičky ze syrových brambor s kysaným zelím (není to bramborák) 0 0 hotová placička - už jen navršit zelí a ozdobit slaninou Okomentovat
16 foto Kam za jídlem na Colours of Ostrava: Hitem je polská pizza za 280 korun, zklamáním za 98 Kč rohlík s kuřetem na paprice
Večeře jako v luxusní restauraci: Steak Chateaubriand býval symbolem rozmařilosti! Troufnete si na jeho přípravu?