Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Naložený hermelín: Vynikající chuťovka, která slaví úspěch na každém večírku. Do Silvestra se ještě stihne rozležet
Zdenka +++ uvařila 28. 12. 2010 16:41 Pomerančový džusíček 0 0 nalití do schladlé převařené vody Okomentovat
Holka u plotny radí: Tak trochu jiná chlebová polévka? Toskánská ribollita je plná zeleniny a voní sýrem
Pět nejlepších cukrářů podle horoskopu: Raci předvedou nejlepší kynuté buchty, Býci vyšvihnou nebesky krásný dort
Okurková pomazánka benedictine ze tří ingrediencí: Je levná, rychlá a vynikající namazaná na toastu i jako dip