uvařila 11. 12. 2009 21:16
modelovací hmota neobarvená
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 12. 2009 21:16
modelovací hmota neobarvená
vejce, cukr, kakao, mouka hladká, solamyl, mouka, smetana ke šlehání, cukr, kakao, cukr moučkový, mléko sušené, olej, med, tresť mandlová sladká, voda, potravinářské barvivo, čokoláda na vaření, med, rum
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Perníkářka Eva radí, jak na dokonalou bílkovou polevu: Bílky se nesmějí šlehat a množství cukru se řídí velikostí vejce
Zákusek inspirovaný nanukem: Ať božské Míša řezy ovládnou i vaši domácnost!
Jak připravit formičky na pečení cukroví? Nové je dobré vypálit v troubě, starší vyčistit solí a dalšími přípravky ze spíže