Bramborová kaše nikdy nebyla lepší! Jeden krok před vařením brambor udělá z obyčejného jídla delikatesu
Herečka Naďa Konvalinková prozradila fígl, jak na nejlepší kapří řízky podle Oldřicha Kaisera. „Jiné už neděláme,“ říká
Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
K@tka uvařil 12. 3. 2013 16:36 "Pralinky podomácku" Zázvorové bonbony s bílou čokoládou a citronem 0 0 Okomentovat
Jídlo na cesty: Pikantní naložené karbanátky voní cibulí a kořením a v chladu vydrží 3 týdny, zavařené i déle
Demi glace je ten nejlepší základ pro všechny druhy omáček: Jak jej připravit, aby měl opravdu silnou chuť?
19 foto Cukrář Josef Maršálek: Ve StarDance budu žít každou minutu, jako by měla být poslední. Na záhul jsem zvyklý