Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Staročeská velikonoční nádivka z krupice: Plněná uzeným masem a bylinkami a sypaná mákem chutná skvěle
16 foto Cukrář Josef Maršálek ke StarDance: Trénujeme pětkrát týdně, ale ta atmosféra je úžasná, všem bych ji přál zažít
Cuketovo-šunkové medailonky se šťouchanými bramborami a tatarkou Recept ještě nebyl hodnocen 4,1 radiator
"Dietní" řízečky se šťouchanými bramborami a okurkovým salátem Recept ještě nebyl hodnocen 4,2 R-o-m-i-k