uvařila 8. 11. 2016 10:48
Krájení těsta na proužky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 11. 2016 10:48
Krájení těsta na proužky
mouka hladká, voda, vejce, sůl, olej,
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Reuben polévka výborně zahřeje, nasytí a chutná úplně stejně jako slavný americký sendvič se zelím
Retro vaření s Kristinou: Upečte si na neděli kynutou ořechovou bábovku podle receptu z první republiky!
Římské saturnálie byly předchůdci Vánoc. Na hostinách se jedlo sele na rožni s vinnou omáčkou i koláčky s nezvyklým kořením