uvařila 4. 11. 2019 14:45
Za studena s nakládanou zeleninou (Moravanka) to chutná skvěle
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 11. 2019 14:45
Za studena s nakládanou zeleninou (Moravanka) to chutná skvěle
uvařila 4. 11. 2019 14:45
Nejlepší je to na studeno
uvařila 4. 11. 2019 14:45
Promícháno, přeloženo do malé zapékací misky a šup do trouby
uvařila 4. 11. 2019 14:45
Upečeno (okraje jsou až moc dozlatova, \"hlídala\" jsem troubu od počítače :-))
uvařila 4. 11. 2019 14:45
uvařila 4. 11. 2019 14:45
Na uzené (šunku) jsem přidala houby
uvařila 4. 11. 2019 14:45
Brambory, sůl, pepř, česnek vajičko a krupička - a důkladně promíchat. Mléko jsem nepotřebovala.
uvařila 4. 11. 2019 14:45
Kousek uzeného špeku pro vůni uzeného
uvařila 4. 11. 2019 14:45
Teplé jsem si dala s krajícem chleba
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Květák smažený v bramborovém těstíčku se sýrem voní majoránkou a je krásně křupavý. Nejdůležitější je správná hustota těstíčka
Rakytníkový džem je nejlepší z vylisované šťávy. Jeho chuti prospěje přidání skořice nebo kardamomu
Retro okénko: Pamatujete na bonbony Sisinky? Stály 3 Kčs, vytahovaly plomby, ale děti je stejně milovaly