Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Luxusní pečená kachna téměř bez práce: Šťavnaté maso, křupavá kůže a ohromení hosté. Osvědčený postup nikdy nezklame
Martina68 uvařila 17. 5. 2024 08:55 Citrusový džem 0 0 Zobrazit detail múžete "vylepšit" skořicí a badyánem Okomentovat
Masopustní zvyky a pověry: Hojnost jídla přináší štěstí, vepřové dodá sílu a koblihy jsou symbolem blahobytu
Poslední rakouská císařovna Zita jedla račí ocásky s vinnou omáčkou, ale zřizovala jídelny pro chudé a sama zažila hlad