Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
Sabinka uvařila 19. 8. 2010 11:00 Dýňová omáčka s marinovaným tofu,špaldové vrtulky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Sabinka uvařila 19. 8. 2010 11:00 Dýňová omáčka s marinovaným tofu,špaldové vrtulky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Hitem internetu je pečené česnekové máslo. Skvěle dochutí bagety nebo těstoviny a jeho příprava je snadná
4 foto Domácí Granko stojí oproti kupovanému méně než polovinu. Kakao s příchutí skořice nebo vanilky budou děti milovat
Nechcete si zašpinit kuchařku při vaření? Použijte potravinářskou fólii nebo si udělejte kopie, které si přilepíte na linku