uvařila 2. 11. 2015 19:36
Měkké maso a koření z hrnce vytáhneme a šťávu rozmixujeme.Naředíme smetanou,dochutíme,provaříme a podáváme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 11. 2015 19:36
Měkké maso a koření z hrnce vytáhneme a šťávu rozmixujeme.Naředíme smetanou,dochutíme,provaříme a podáváme
uvařila 2. 11. 2015 19:35
Na orestované cibuli osmažíme maso,přidáme všechny uvedené suroviny a pod tlakem dusíme 35 minut
uvařila 2. 11. 2015 19:35
Detail hotového pokrmu
uvařila 2. 11. 2015 19:35
Část použitých surovin
uvařila 2. 11. 2015 19:35
Hovězí kližka na jablku a mrkvi,dušená v papiňáku
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Reportáž: Jak se vaří U Sapíků? Legendární šéfkuchař nabízí řízek přes celý talíř, skvělý sulc i sladké taštičky
Vítěz MasterChefa 2022 Martin provokuje: Maso z mladého psa se peče jako vepřové, napsal na svůj profil a strhla se mela
Naše chalupářská kuchařka: Knižní novinka, do které se budete chtít zakousnout, je konečně na trhu