uvařila 2. 11. 2015 19:36
Měkké maso a koření z hrnce vytáhneme a šťávu rozmixujeme.Naředíme smetanou,dochutíme,provaříme a podáváme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 11. 2015 19:36
Měkké maso a koření z hrnce vytáhneme a šťávu rozmixujeme.Naředíme smetanou,dochutíme,provaříme a podáváme
kližka hovězí, cibule, jablko, mrkev, víno červené, smetana, česnek, olej, máslo, sůl, pepř mletý, pepř, rozmarýn čerstvý, skořice
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 28. 5. 2024 13:27
Jak na poctivou rajskou omáčku: Základem jsou kvalitní rajčata a vývar. Chuť dodá perník, tymián i skořice
Strava je při lyžování důležitá: Langoše ani klobásu není třeba odmítat, některá pravidla se ale vyplatí dodržovat
Slovenská kuchyně: Tajemná živáňská pečeně. Jak se správně skládá a co k ní podávat?