Fantastický mechový dort s kopřivami podle cukrářky Hanky z Poděbrad: Je bez mouky i cukru, ale chutná božsky
Mletý řízek se sýrem a jogurtem: Měkká a křehká směs v křupavé krustě trojobalu je krásně šťavnatá a má výraznou chuť
Čatní z rebarbory: Pikantní sladkokyselý doplněk, který skvěle dochutí maso, sýry i sendviče. Příprava je snadná
Eliza uvařila 27. 10. 2013 12:06 Kuřecí kari steak s italským risottem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
BarbaraP uvařila 25. 5. 2013 11:32 Kuřecí kari steak s italským risottem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
11 foto Black Friday pro gurmety: Extrakurzy se špičkovými šéfkuchaři nyní pořídíte s výraznou slevou a čeká vás i něco navíc