První republika s Kristinou: Luxusní sýrový koláč jen z 5 surovin je hotový raz dva, nestojí jmění a chutná všem
Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Institut kompliment uvařil 28. 1. 2010 09:03 Pangasius s čerstvým špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Co se zbylými bramborami: Můžeme je zapéct na různé způsoby, s nivou nebo jiným sýrem chutnají skvěle
Ideální předkrm nejen na Štědrý den? Skvělé chuťovky s ančovičkami, pečenou paprikou i červenou řepou přijdou vhod
Šlehačková bábovka s bílou čokoládou a opilými rozinkami. Poradíme, jak mít těsto zcela hladké a bez hrudek