Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
cathleen uvařila 14. 7. 2009 13:03 Rebarborový džem s kiwi 0 0 Zobrazit detail Želírovací přípravek se špatnou želír.schopností :-( Okomentovat
Australské sušenky byly původně určeny pro vojáky, dnes patří mezi oblíbené cukrovinky a takhle jednoduše se dělají
Španělská paella: Dokonalé jídlo vzniklo původně ze zbytků pro služebnictvo. Víte, jak se správně dělá?
Pečené kuřecí plátky s luštěninami, bramborem a bazalkou Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 ViktorBrecka 90 min