Učitelka hudby se zbláznila do kuchtění. Vytváří domácí zmrzliny a se svou kanapkou vyhrála i v soutěži Food blog roku
Co jedli japonští samurajové? Bojovníci sloužící císaři a šlechtě měli skromný jídelníček, převažovala rýže a polévka miso
mika59 uvařila 3. 6. 2016 13:24 Šťouchané brambory s cibulkou a křupavým celerem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 3. 6. 2016 13:19 Šťouchané brambory s cibulkou a křupavým celerem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 3. 6. 2016 13:19 Šťouchané brambory s cibulkou a křupavým celerem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Hitem letošního podzimu je černý česnek. Fantastické dochucovadlo vylepší pečené maso i obyčejnou smaženici
Video Usmažili jsme lívance jako z pohádky Byl jednou jeden král. Jsou úžasně nadýchané a chutnají pohádkově