Zapékané plátky na kapii s červeným pepřem

ivulinka Kuchařka: ivulinka

Doba přípravy: 3 2 hod. Hovězí maso 10 názorů

Suroviny

3 plátky hovězího masa
sůl
mletý pepř
olej
1 velká cibule
2 červené kapie
1 Hermelín
celý červený pepř
3 plátky másla
Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Hovězí plátky naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme olejem a dáme uležet, nejlépe přes noc, do lednice. V pánvi rozpálíme olej, plátky masa na něm zprudka opečeme a předěláme je do pekáčku.

  2. Ve výpeku opečeme na půlměsíčky nakrájenou cibuli a na proužky nakrájenou červenou papriku, směs osolíme a opepříme, přidáme pár kuliček roztlučeného červeného pepře. Plátky masa potřeme máslem a zasypeme směsí z pánve.

  3. Troubu rozehřejeme na 200°C a vložíme do ní přikrytý pekáč s masem.

  4. Pečeme, dokud maso nebude měkké, můžeme malinko podlít vodou. Před dopečením na maso položíme plátky Hermelínu a posypeme několika kuličkami červeného pepře. Počkáme, až se sýr rozteče a můžeme podávat.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 179 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Zapékané plátky na kapii s červeným pepřem

Tématické fráze: zapekané platky hovězí plátky s kapii recepty s kapii s červeným pepřem recept