uvařil 18. 4. 2010 18:39
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 18. 4. 2010 18:39
uvařila 3. 4. 2010 10:47
detail ztužovače
uvařila 3. 4. 2010 10:46
suroviny
uvařila 3. 4. 2010 10:45
uvařila 3. 4. 2010 10:45
uvařila 3. 4. 2010 10:44
uvařila 2. 4. 2010 21:09
hotovo
uvařila 2. 4. 2010 21:09
boky posypeme mletými ořechy,nebo kokosem
uvařila 2. 4. 2010 21:08
uvařila 2. 4. 2010 21:07
přiklopíme vrchním dílem
uvařila 2. 4. 2010 21:07
uvařila 2. 4. 2010 21:06
smícháme s rozpuštěnou čokoládou
uvařila 2. 4. 2010 21:06
ušleháme šlehačku
uvařila 2. 4. 2010 21:05
vyklopíme na spodní díl
uvařila 2. 4. 2010 21:04
naplněný díl v misce
uvařila 2. 4. 2010 21:03
uvařila 2. 4. 2010 21:02
dáme do misky
uvařila 2. 4. 2010 21:02
vykrojíme dílek
uvařila 2. 4. 2010 21:01
uvařila 2. 4. 2010 21:01
rozkrojíme na 3 části
uvařila 2. 4. 2010 21:01
hotový dort
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Kouzlo poctivého vývaru: Chce to vhodné maso i kosti, málo mrkve a nešidit dobu přípravy
Božské chlebové krutonky podle Petry z MasterChefa: Ochucené česnekem a sýrem si je zamiloval i Jan Punčochář
Buchty po ránu: Noblesní medová bábovka Josefa Maršálka je vláčná díky jablkům, voní karamelem a její chuť je nadpozemská