Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
Colombo65 uvařil 3. 2. 2014 20:13 Vepřové srdce na kmínu a slanině 0 0 Zobrazit detail Vepřové srdce na kmínu a slanině Okomentovat
Colombo65 uvařil 3. 2. 2014 20:13 Vepřové srdce na kmínu a slanině 0 0 Zobrazit detail Vepřové srdce na kmínu a slanině Okomentovat
Kvíz KVÍZ: Jak moc víte o nakládaném zelí? Ověřte si, jak dobře znáte tuto populární specialitu české kuchyně
Jak na tu nejlepší zelňačku? Základem je dobré zelí, vylepší ji dobrá uzenina, kysaná smetana, ale třeba i sušené švestky
Zapečená kuřecí prsa s žampionovými bramborami a máslovou zeleninkou Recept ještě nebyl hodnocen 4,4 sunny.sofi 30 min