Tiramisu: Recept na pravou italskou dobrotu není složitý. Vsaďte na kvalitní suroviny a nechte dezert odležet přes noc
Jahody vydrží v mrazáku až rok, v nejlepší kondici ale maximálně osm měsíců. Správné zamrazení má svá pravidla
Viola Těšínská: Manželka Václava III. byla skromná, z domova byla zvyklá na zelí, čočku a kaši z prosa, maso jen výjimečně
popoluska340 uvařila 2. 3. 2018 20:22 Vločková polévka se zeleninou a vejcem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
popoluska340 uvařila 2. 2. 2018 21:50 Vločková polévka se zeleninou a vejcem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 23. 12. 2017 12:34 Vločková polévka se zeleninou a vejcem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 23. 12. 2017 12:34 Vločková polévka se zeleninou a vejcem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jitrnice patří k masopustu: Aby při opékání dozlatova nepraskly, stačí je obalit v mouce nebo použít fígl s vodou
Jana, Klára a Petra: Jak vaří tři samoživitelky za málo peněz? Dá se vyjít i s 1400 korunami na osobu za měsíc