Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
tejaja uvařila 26. 4. 2016 08:26 Výborné těsto na pizzu (používané už 20 let) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 26. 4. 2016 08:26 Výborné těsto na pizzu (používané už 20 let) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 26. 4. 2016 08:25 Výborné těsto na pizzu (používané už 20 let) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 26. 4. 2016 08:24 Výborné těsto na pizzu (používané už 20 let) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
13 foto Vyzkoušeli jsme výjimečně snadné pěstování bazalky z odřezku: Nekonečná bylinka nás překvapila
Hruškový koláč se smetanou je krásně vláčný a šťavnatý. Nádherně voní podzimním ovocem, skořicí i rumem