Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
Eliza uvařila 27. 5. 2009 21:59 Rychlá a dietní polévka se špenátem a krabími tyčinkami 0 0 Okomentovat
Pečeme s Kamilou: Hrníčkový perník na plech je neskutečně vláčný a s čokoládou a kokosem chutná skvěle
5 foto Dojemný díl Hell´s Kitchen: Pláč Ave, obrovské gesto Twí a zásnubní menu pro Adama Runduse. Byl to sen, svěřil se nám
Sloní žrádlo podle Pepy Nemravy: Skvělou silvestrovskou pomazánku uděláte ze zbytků, její chuť je legendární
Brambory zapečené se surimi, pórkem, kapkou smetany a parmazánem Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Eliza