Sladký jahodový úplněk: Příval energie a emocí je třeba podpořit vydatným jídlem. Vodnář to vyřeší dortem, Kozoroh biftekem
Jak na ten nejlepší jahodový sirup bez chemie: Limonáda z něj připravená vám přivolá léto v každém ročním období
Šéfkuchař prozradil, jak to vypadá v jídelním voze fotbalové reprezentace: Vedení české repre si dává čevapčiči, guláš i tatarák
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařil 9. 9. 2023 15:32 Salát z ředkvičky, okurky a křenu 0 0 Okomentovat
Bramboráky se zelím: Varianta klasiky s kysaným zelím je křupavá a krásně šťavnatá, důležité je zvolit správnou teplotu smažení
Holka u plotny peče: Moravské koláčky povidláčky jsou plněné tvarohem a povidly a díky perníkové drobence krásně voní