uvařil 12. 2. 2009 18:24
Půl plechu zatím připravené na snězení
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 12. 2. 2009 18:24
Půl plechu zatím připravené na snězení
mouka hladká, mouka polohrubá, sůl, mléko, olej, máslo, droždí čerstvé, cukr, vejce, žloutek, cukr, marmeláda
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Vyzkoušeli jsme retro sýrovou roládu podle norem z roku 1964: S liptovskou pomazánkou, okurkami a vajíčkem chutná skvěle
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Šéfkuchař Radek Kašpárek rád vaří z levnějších surovin. Nám prozradil svůj recept na štědrovečerní rybí polévku